Cosibella PR termékek

Néhány héttel ezelőtt a Cosibella csapata meglepett a képen látható termékekkel. Mind a három terméket nagyon szereti a kombinált bőröm, amelyekről részletes leírást lentebb olvashattok. 😊

Purito – Daily Soft Touch Sunscreen SPF50+

A fényvédő könnyű, nem zsíros textúrájú, mely gyorsan beszívódik a bőrbe anélkül, hogy fehér foltot hagyna. Különféle bőrtápláló összetevőket tartalmaz, beleértve a niacinamidot, a hialuronsavat és a centella asiatica kivonatot, amelyek együttesen hidratálják, csillapítják az irritációt és ragyogóvá teszik a bőrt. Parabén-, szulfát- és ásványi olajmentes formula. Ezenkívül vegán és állatkísérletmentes termék.

Apis – Professional – Lifting Peptid – Hyaluron 4D SNAP-8™ Peptide – Hidratáló szérum hialuronsavval és SNAP-8™ Peptiddel

Kombinált bőröm számára is fontos az extra ápolás, ezért szívesen használok hialuron szérumot a napi bőrápolási rutinomban. Az Apis hidratáló szérum hialuronsavval könnyed, géles állagú, azonnal beszívódik és nem hagy maga után kellemetlen, ragacsos érzést. A szérum használatát követően azonnal csökken a feszülő, húzódó érzés a bőrömön.

Tołpa – Pre Age – Mattító normalizáló szérum

Segít kezelni az olyan gyakori bőrproblémákat, mint a felesleges zsír, a kitágult pórusok és a foltok. A szérum olyan aktív összetevőket tartalmaz, mint a cink, niacinamid és szalicilsav, melyek szabályozzák a faggyútermelést, felszabadítják a pórusokat és javítják a bőr textúráját. Továbbá olyan természetes kivonatokat is tartalmaz, mint a nyírfakéreg és a zöld tea kivonat, melyek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, és segítenek megnyugtatni és védeni a bőrt. Könnyű, nem zsíros textúrájú, gyorsan beszívódik a bőrbe anélkül, hogy ragacsos maradna a bőr utána. Alkalmas normál, kombinált és zsíros bőrtípusra is.

A termékeket ajándékba kaptam, melyet ezúton is köszönök a Cosibella csapatának.

Ismered a Cosibella weboldalát, esetleg vásároltál is már az oldalukon?
Írd meg nekem!!

Termékek elérhetősége:
– Purito fényvédő – link
– Apis szérum – link
– Tolpa szérum – link

Hozzászólás