Júniusi elfogytak…

Mára hoztam nektek egy termékvéleményt, melyben a júniusban elfogyott termékekről szeretném megosztani veletek a véleményem.

Balea MED – Ultra szenzitív tusfürdő gél

Ez a tusfürdő gél tökéletes volt a bőröm számára. Kíméletes formulája megnyugtatta a érzékeny, irritált bőrömet, és hidratáltnak éreztem a zuhanyzás után is.

Balea Tusfürdő Soft Öl nagyon száraz bőrre, értékes olajösszetevőkkel

Ez a tusfürdő kiválóan hidratálta bőrömet. Az értékes olajösszetevőknek köszönhetően puha és rugalmas lett a bőröm minden tusolást követően. 🙂

The Solution C-vitaminos ragyogásfokozó testápoló

Imádtam ezt a testápolót! A C-vitaminos formulája ragyogást és frissességet adott a bőrömnek. Az illata pedig lenyűgöző volt!

The Ritual of Mehr kézbalzsam

Ez a kézbalzsam a mindennapi megmentőm volt. Gyorsan beszívódott és hidratálta a kezeimet. A kellemes illata pedig felfrissítette az érzékeimet. Minden alkalommal mikor ezt a kézkrémet használtam, kellemes citrusos, kicsit számomra kólás illat lengte be bőrömet.

Borotalco Deo roll-on intensive

Ez a dezodor hosszan tartó védelmet nyújtott. Az intenzív formulája hatékonyan védekezett a kellemetlen szagok ellen, és frissességet biztosított egész nap.

MAC Cleanse Off Oil sminklemosó

A MAC Cleanse Off Oil sminklemosó hatékonyan eltávolította a sminket és az szennyeződéseket az arcbőrömről. Gyengéd volt a bőrömhöz, és friss és tiszta érzést hagyott maga után.Minden használatakor finom citrusos illatot éreztem, mely számomra nagyon tetszett.

MAC M·A·CStack szempillaspirál

Ez a szempillaspirál abszolút kedvencem lett! Hosszú, dús pillákat adott, és egész nap tartós maradt a hatása.Továbbá utazó mérete miatt nagyon praktikus volt, mindenhova magammal tudtam vinni a sminkem felfrissítéséhez.Mindannyiukat nagyon szerettem, és örömmel ajánlom őket mindenkinek!

Próbáltad ezek közül a termékek közül az egyiket?
Oszd meg velem a véleményedet! ❤️

Hozzászólás