Májusban elfogytak…

Idén májusban a következő termékek fogytak el nálam.

🌟 Kiehl’s – Retinol bőrmegújító napi mikrodózis szérum

Krémállagú, retinol tartalmú szérum, melyet az esti rutinomban használtam. A gyengéd, de hatékony retinol formula csodákat művelt, simábbá, ragyogóbbá és fiatalosabb megjelenésűvé tette az arcbőrömet. Rendszeres használata mellett a bőr feszesebbé és textúrája finomabbá válhat.
Könnyen eldolgozható és azonnal beszívódik, egyszerűen beépíthető a mindennapi rutinba.

💖 Clarins – Ever Matte kompakt púder

Természetes matt végeredményt biztosít, miközben lehetővé teszi a bőr lélegzését. Láthatatlan textúra. Világos bőrömre a 03 – light medium árnyalatot választottam, ami tökéletesen illik a bőrszínemhez. Sajnos a T-zónában a délutáni órákra kifényesedett az arcbőröm, ettől függetlenül szerettem ezt a púdert.

💦 Kiehl’s – Ultra Facial hidratálókrém

Azonnal hidratálta, nyugtatta érzékeny, kombinált bőrömet. Minimális időt követően teljesen beszívódott a bőrbe és tapintásra olyan lett mintha nem is lett volna bekenve semmivel sem az arcom.

🌸 Balea – Szárazsampon spray, soft cotton

Szeretem, hogy egy-egy nappal ki tudom tolni a hajmosást, amikor zsúfoltabbak a napjaim. Kellemes illata volt ennek a szárazsamponnak és felszívta a felesleges olajat, frissítette a hajamat, azonban már márka termékéhez képest nem olyan tartós.

🌞 Hugo Boss – Boss Alive kéz és testápoló

A Hugo Boss kéz- és testápoló igazi kényeztetés volt a bőrömnek. Táplálta és hidratálta a bőröm, mindemellett csodálatos illattal lengte be a testem.
Ha nem szereted az erős parfümös termékeket, akkor ezt semmiképp ne válaszd.

🌟 Kiehl’s – Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

A Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask csodálatosan megtisztította a bőrömet, minimálisra csökkentette a pórusok megjelenését, és felfrissítette az arcbőrömet. Minden bőrápolási rutinhoz kötelező tartozék! 🙌

Próbáltad már valamelyik terméket ezek közül?
Oszd meg velem megjegyzésben!

Hozzászólás