Júliusi kedvencek

Szeretném megosztani veletek a júliusi kedvenceimet, amelyek nélkül nem tudnám elképzelni a nyári bőrápolási rutinomat! ☀️🌴

Mandulina Every day – Antioxidant szérum*
A szérum telis-tele antioxidánsokkal, melyek segítenek megvédeni bőrömet a környezeti hatásoktól. Könnyű és gyorsan felszívódó szérum, mely hidratálja és ragyogóvá teszi az arcomat minden nap!

Balea Arcápoló szérum niacinamiddal
Akik régebb óta követnek már biztosan tudják, hogy a niacinamid hatóanyag állandó a bőrápolási rutinomban. Ezért nem is meglepő, hogy folyton újabb és újabb márka termékeit próbálom ki. A Balea márka niacinamid széruma tökéletes választás a problémás bőrre. Gélállagú, könnyen beszívódik és azonnal rétegezhető további bőrápolási termékekkel.

Iunik Centella Calming AC Spot Cream*
Imádom ezt a terméket! A nyaralás előtti napokon persze, hogy megjelent egy pattanás az arcomon, melyet ezzel a krémmel napi 2x bekentem. Bár azonnal (mint ahogy semmi sem) ez a termék sem tüntette el a pattanásomat, de meggyorsította a pattanás kifakadásának és elmúlásának idejét, illetve a vele járó fájdalmat is csökkentette. A Centella kivonat nyugtatja a bőrt és csökkenti a gyulladást.

Oszd meg velem, hogy neked, mely termékek voltak a kedvenceid!
Használtad már valamelyiket? 🌟

*A megjelölt termékeket ajándékba vagy tesztelésre kaptam.

Termékek elérhetősége:

Hozzászólás