Júliusi elfogytak…

Inecto Tápláló sampon avokádó olajjal

Krémes állagú, jó illatú, azonban nekem nem habzott fel, így sokkal többet kellett használom a hajamra, mint egyébként azt megszoktam. A termék organikus avokádóolajat tartalmaz, mely táplálja a sérült, töredezett hajat.

Inecto Tápláló kondicionáló avokádó olajjal

Az Inecto márka avokádós balzsama remek választás volt. Krémállagú, egyszerűen bedolgozható a hajba és nem irritálja a fejbőrt. A hajam nem nehezült el és nem is zsírosodott gyorsabban, mint egyébként szokott.

Revox C-vitamin szérum

A szérumot használva bőröm sokkal üdébb lett és egységesebbé vált a bőrképem. Jól rétegezhető, nem okozott irritációt más bőrápolási termékekkel együtt alkalmazva sem.

Clinique All About Eyes™ Szemkörnyékápoló

Minden reggel és este is használok szemkörnyékápolót, hogy megelőzzem az idő előtti ráncokat, illetve, hogy hidratáljam a szem alatti területet. A Clinique All About Eyes™ szemkörnyékápoló állagát imádom, krémes, azonnal beszívódik és nem irritálja a szememet. A termék csomagolását nem kedvelem, mert nem szeretek belenyúlni a termékekbe.

The Body shop Sheás tusfürdő

A The Body shop márkától az egyik kedvencem a shea termékcsalád. Imádom az illatát és a termékek hatását. A testápoló krémes állagú, nem szárítja a bőröm. Többször újravettem és biztosan még fogom is!

Nálad is van olyan termék, ami elfogyott júliusban?

Hozzászólás